Årsmöte 2024

Lördag förmiddag, 16 mars, träffades vi på Coops restaurang i köpcentret Viberga i Finspång. Först tittade vi på ett bildspel på fina ponnyer för att sen bli serverade en mumsgod lunch med kaffe/te och kaka på maten. Efter det var det dags för årsmöte med sedvanliga årsmötesförhandlingar. Valberedningen har gjort ett förtjänstfullt arbete och föreningen har fullt på alla poster. Styrelsen tackar de som avsagt sig omval, för den tid och energi de lagt ner. Som avslutning tackade årsmötet Annika Zander som arrangerade allt så bra!

Därefter åkte vi i kortege mot Stuteri Zander för att få se deras vackra connemaror. Först fick vi beundra två 17-åriga hingstar med internationella meriter, Contepomi Cashel och Bunowen Paddy. Efter dem visades tre dräktiga ston med noga utvalda stamtavlor för att passa hingstarna och två välutvecklade åringar som resultat.

Stort tack till Annika med team, Stefan och Carro, för fint putsade connemaror och intressant presentation av  dem.

/Styrelsen ÖPS

Contepomi Cashel
Bunowen Paddy
Sto med föl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.