Young Handler Award

På utställningen får alla visare under 26 år en Young Handler-rosett. Young Handler Award är ett initiativ inom Ungdomsprojektet hos Svenska Hästavelsförbundet (SH) för att öka medvetenheten och engagemanget hos våra ungdomar kring avel, exteriör och föreningsarbete.

Ungdomsprojektet är inom ramen för Hästnäringens Ungdomssatsning (HUS). Ungdomssatsning, HUS, finansieras via Hästnäringens Nationella Stiftelse (HNS) genom totalisatoravtalet mellan staten och trav-/galoppsporten. Av HNS ekonomiska medel avsätts varje år ett belopp för ungdomsprojekt inom ridsport, trav, galopp, avel, islands- och brukshästar.

Läs mer på SH’s hemsida: svehast.se/ungdom/young-handler-award

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.